Led Allmänbelysning

PROLED Home 30

En ny LED lampa i modern Industri-Look . 30 Watt , Varmvit och dimmbar. Är bestyckad med den senaste Driverless tekniken. Finns med 120 eller 45 gradig reflektor För modern belysning i hemma miljö, restauranger, offentliga miljöer etc, etc.

Läs mer

PROLED Slim KB

En ny supertunn ljusstark Köks & Bänkbelysning. Direkt kopplas till 220 Volt för enkelt montage. Dimmbar via inbyggd Touch strömbrytare i 3 steg, 100% - 45% och 12,5% för optimal ljusbild.

Läs mer

PROLED LG5 HE / LG5 HE/Extrem / T8 " Marknadens Ljusstarkaste LED-rör "

Nu Lanserar vi en komplett serie för byte till LED-rör, Våra LG5-HE rör finns i 130-160 Lm/W vilket gör att de är anpassningsbara för samtliga montagehöjder. Direktbyte med bibehållen CE-märkning på gamla armaturer, enligt Säkerhetsveket // Dnr 13EV332 . Samtliga modeller LG5/ HE med 5-års gara…

Läs mer

PROLED Plafonder

Plafonder för all allmänbelysning, trapphus, källargångar, förråd etc. Finns som on-off, on-off med sensor , standbyfunktion med sensor och med Nödljus. ProLed Star 250 en ny extremt tunn och ljustark för vägg och takmontage.

Läs mer

PROLED Panel 2015

Vi uppgraderar vår panel serie till det senaste ,,,ljustark, kostnads & energi effektiv, och med hela 5-Års Garanti, utanpåliggande montage möjligt med vår egen ram. Samtliga med Mitshubishis patenterade ljusplatta

Läs mer

PROLED Gammeldags Svensk " Glödlampa "

Nu lanserar vi en Gammeldags Svensk Glödlampa i senaste LED-teknik, kommer att se ut och lysa precis som dom gamla " Vanliga lamporna ". Vi gör det dessutom enkelt för alla, kommer i beteckning vara i gammal wattstyrka, kommer att finnas i normallampor som 60, 40 och 25, Klotlampor i 40, 25 och 1…

Läs mer

PROLED Sapphire

PRO LED Saphire är en hel serie LED-Filament lampor. Hela serien är byggd med senaste teknik med safir substrat och gasfyllda med en mix av Krypton och Xenon gas för optimal kvalitet. Samtliga i serien finns som dimmbara och i klarglas eller milky.

Läs mer

PROLED DownLights

Våra mest populära downlights i olika design. Gimbalen en infälld justerbar och enormt ljusstark på upp till 38 W. Downlight S en utanpåliggande modell, finns i olika styrkor.

Läs mer

PROLED Classic Spot

Högkvalitativa spottar i vår Classic serie, framtagna med en specifik homogen ljusbild för optimalt ljus. Bild nedan är en tradiotinell spot till vänster , i detta fall en Osram och Classic den högra. Finns i 4 , 6 eller 8 Watt med GU10 eller MR16 sockel.

Läs mer

PROLED PL

Ny serie på väg in LED ersättning mot PL flourcerande, Produktblad PRO LED PL G24

Läs mer

PROLED Tracks Auto Serie

En helt ny serie Skenspottar med justerbar ljusvinkel, ersätter alla befintliga halogenspottar. Finns upp till hela 70 Watt.

Läs mer

PROLED Ce - serie 2013

Från och med mars lanserar vi en hel serie ultra tunna vita Downlights som passar perfekt vid bla. renoverings jobb där utrymmet ofta är begränsat Energibesparing mot tradiotionell belysning ca: 65 - 70 %.

Läs mer

PROLED Fasad 2015

Vi fortsätter vår satsning på ersättning av kvicksilverlampor / Armaturer. En ny serie fasadarmatur för nyproduktion eller utbyte från gamla kvicksilverarmaturer. Finns i 3 serier , produktblad nedan.

Läs mer

PROLED Fasad S - serie

Vår nya serie fasadlampor med 4 olika funktioner, on-off, sensor , nödljus , nödljus + sensor Samtliga i IP 65 klass.

Läs mer

PROLED Fasad Spot

En serie ren fasadbelysning, finns även nu också med justerbar ljusvinkel

Läs mer

PROLED Light Box

Enormt ljustark och effektiv ljuslåda , passar till alla möjliga ändamål , där budskapet väl skall marknadsföras. Lådorna finns i standard storlekar A1—A4 med möjlighet till andra speciella storlekar. Lådornas fördel är att vanliga utskrivna dokument exponeras optimalt, vilket gör budskapet kos…

Läs mer

PROLED Strip -220 Volt / PROLED Decklight

En väldigt stadig och ljusstark LED Strip som matas direkt via 220 Volt i ljusfärger WW, W och RGB.. Enkelt montage med anpassade längder. Passar utmärkt till Skyltfönster, Reklamskyltar, Butikshyllor, Väggfasader,Skyltfönster, Tillfälligt ljus, etc. Går att koppla upp till 100 meter per ansl…

Läs mer

Vår webbplats använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem OK vill du läsa vidare om cookies kan du läsa mer här

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå